De herfst is het perfecte seizoen om te reizen. De zomerhitte is afgenomen en de bladeren beginnen te veranderen in een kleurrijk spektakel. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een avontuurlijke escapade, de herfst biedt talrijke bestemmingen die aan je wensen voldoen. In dit blog geven we onze top keuzes van de beste reisbestemmingen in de herfst.

1. New England, Verenigde Staten

New England is een prachtige regio in het noordoosten van de Verenigde Staten en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en historische charme. De herfst is het perfecte moment om de regio te bezoeken wanneer het landschap verandert in vurig rood, oranje en geel. Bezoek de charmante stadjes en dorpen, ga wandelen in de bergen of geniet van de beroemde herfstfestivals zoals de Big E en de Topsfield Fair.

2. Toscane, Italië

Toscane is een regio in het centrum van Italië en staat bekend om zijn prachtige landschap en rijke culturele erfgoed. In de herfst zijn de wijngaarden bedekt met kleurrijke bladeren en zijn de straten van de historische steden minder druk. Geniet van de beroemde Italiaanse keuken, proef de wijnen en bezoek de oude stadjes zoals Florence, Pisa en Siena.

3. Oktoberfest, München, Duitsland

München is de thuisbasis van Oktoberfest, het grootste bierfestival ter wereld dat elk jaar in september begint. Tijdens het festival kun je genieten van verschillende soorten bier, samen met Duitse lekkernijen zoals pretzels en schnitzel. Naast het festival heeft München ook veel te bieden, zoals prachtige parken en tuinen, traditionele bierhallen en musea.

4. Kyoto, Japan

Kyoto is een van de meest bezochte steden in Japan vanwege zijn rijke culturele erfgoed en prachtige tempels en tuinen. In de herfst komen de bladeren van de bomen tot leven en veranderen in heldere kleuren. Bezoek de beroemde Kiyomizu-dera-tempel, maak een wandeling langs de filosofenweg of bezoek een van de vele tempelmusea in de stad.

5. Vancouver, Canada

Vancouver is een prachtige stad gelegen in het westen van Canada en biedt een prachtige herfstervaring. De stad is omgeven door kleurrijke bergen en bossen en biedt een scala aan activiteiten, zoals wandelen, fietsen en kajakken. Bezoek de Granville Island-markt, Stanley Park of maak een rit met de Sea to Sky Gondola voor een prachtig uitzicht op de kust.

Of je nu op zoek bent naar natuurlijke schoonheid, historische charme of gewoon een lekker biertje, deze vijf bestemmingen bieden allemaal een magische herfstervaring. Dus pak je koffers en ga op pad om te genieten van dit kleurrijke seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *